Rangos díjat nyert a QUALITY PACK

Szikszó, 2019. május 8. Újabb rangos kitüntetéssel díjazták a HELL cégcsoport ultramodern gyártási folyamatait;ezúttal a HELL töltőüzeme és italdobozgyára, a QUALITY PACK Zrt., közösen nyerte el az Év Gyára versenyen a Legeredményesebb gyártástámogató kategória díjat, melyet a LARUS Rendezvényközpontban tartott gálaesten adtak át múlt pénteken.

Idén negyedik alkalommal hirdették ki a GyártásTrend magazin által szervezett Év Gyára díj nyerteseit egy vacsorával egybekötött gálaesten. A versenyen 9 kategóriában lehetett nevezni, melyek közül a Legeredményesebb gyártástámogató díjat érdemelte ki a HELL cégcsoport. A díj elnyeréséhez igen komplex elvárásoknak kellett megfelelni – a kategóriában indulók esetében vizsgálták az integrált vállalatirányítási rendszert, a pénzügyi, az IT és a HR támogatói folyamatokat, a teljes munkaidős foglalkoztatottság arányát, a bérköltséget, valamint a digitalizált támogató területeket.

A pályázatok benyújtását követően egy szakemberekből álló vizsgálóbizottság kiértékelte a pályázatokat, majd értesítette azokat a gyárakat, akik az első körben továbbjutottak, ezután egy aktív felkészülés vette kezdetét, melyet egy, a gyárlátogatással egybekötött audit zárt le. Ezután értesítették a gyárakat arról, hogy mely kategóriában kerültek shortlistre, azaz mely díjak elnyerésére váltak esélyessé.

A féléves időszakot felölelő verseny eredményhirdetését május 3-án este tartották, ahol már csak a potenciális győztesek voltak jelen. A HELL és QUALITY PACK gyáraknak a Legeredményesebb gyártástámogató kategóriában sikerült kiemelkedő eredményt elérniük, így ők lettek a kategória abszolút győztesei.

Az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően sikerült valami egészen egyedit létrehozni a szektorban. Jelenleg mi vagyunk Magyarországon az egyetlen olyan italgyártó cég, amely a gyártás teljes spektrumát saját hatáskörben le tudja fedni. A QUALITY PACK Zrt. gyártja az energia- és üdítőital töltéshez szükséges alumínium italdobozokat, melyek a HELL töltőüzemében – az emberi szem számára szinte felfoghatatlan sebességgel – kerülnek megöltésre ultramodern gépsorokon. Eközben az alapanyagok és a késztermékek a gyárakat összekötő hídpályán utaznak óramű pontossággal megtervezett vállalatirányítási szoftver segítségével, végül a késztermék egy 31.000 raklap tárolására alkalmas automata magasraktárba kerül. Ennek az automatizált folyamatnak a megkoronázása az elnyert díj, hiszen ez nemcsak itthon, de még Európában is kiemelkedő teljesítmény.” –nyilatkozta Csereklye Barnabas, a HELL ENERGY Magyarország Kft. ügyvezetője.

még több hír

A HELL ENERGY a világ legzöldebb italcsomagolása mellett döntött

2020. július 22. A HELL ENERGY az üdítőitalgyártók közül a világon elsőként kötött megállapodást a legzöldebb alucsomagolásra. Ennek köszönhetően a HELL csoport 75 százalékban újrahasznosított…

FSSC 22000 tanúsítvány

Szikszó, 2019. augusztus 30. A 2018-as sikeres auditot követően a legmagasabb színtű nemzetközi, élelmiszerbiztonsági előírásokat tartalmazó FSSC 22000 tanúsítványt szerezte…

DPG rendszer a QUALITY PACK-nál

Szikszó, 2018. november 23. A 2018-as sikeres auditot követően csatlakozott a németországi betétdíj visszatérítés működését leíró és szabályozó DPG rendszerhez,…
további hírek