Bemutatkozás

A QUALITY PACK, Magyarország első alumínium italdobozgyára, a HELL cégcsoport tagjaként épült fel mindössze 8 hónap alatt, 2017 tavaszára. A projekt igazi mérföldkő a vállalat életében, hiszen a cégcsoporton belül megvalósuló dobozgyártás révén a HELL ENERGY tovább tudja csökkenteni külső beszállítóitól való függőségét a vertikális integráció befejeztével, amely biztos és kiszámítható növekedést tesz lehetővé a társaság részére.

A beruházással évi 1,5 milliárd darab 250 ml-es alumínium italdobozt és doboztetőt gyárt a vállalat Európa egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb technológiájának segítségével.

A HELL ENERGY cégcsoport irányvonalát követve tisztában vagyunk azzal, hogy a fogyasztók bizalmát kizárólag a legmagasabb minőségű termékek gyártásával érhetjük el. Munkatársaink képzettsége és elhivatottsága garancia arra, hogy a fogyasztók elégedetten tekinthessenek a márkára.

Kiemelkedően magas minőségű termékeinket mintegy 42.000 négyzetméteren elterülő üzemünkben állítjuk elő. Az alumínium italdobozok több, mint 800 méter utat tesznek meg és 13 gyártási műveleten, valamint számos ellenőrző ponton esnek át. Ennek eredményeképp, a folyamat végén a fogyasztó kezébe kizárólag hibátlan termék kerül.

A gyártási folyamat hihetetlen sebességgel zajlik, teljes mértékben automatizált gyártóberendezéseink és mérőgépeink segítségével. A gyártósor másodpercenként 50 darab dobozt és tetőt gyárt le, ami egy perc alatt már 3.000 darab terméket jelent. Ez azonban nem korlátozza kapacitásunkat, jövőbeni terveink között szerepel egy második gyártósor telepítése is. Technológiánknak köszönhetően pedig két különböző termék gyártása is lehetséges egy időben!

A HELL cégcsoport kiemelt missziója a folyamatos fejlődés és az innovatív megoldások keresése, melyet a QUALITY PACK is fő céljai közé tűzött ki. 28 európai országban levédetett ujjbeggyel könnyen nyitható doboztetőnk egyedülálló újítás. Termékeink a környezettudatos gondolkodás jegyében 100%-ban újrahasznosítható alumínium alapanyagból készülnek, ezzel is kivéve vállalati részünket a társadalmi szerepvállalásból.

Büszkén mondhatjuk el, hogy a HELL ENERGY Magyarország Kft. több országban is piacvezető márkával, saját tulajdonú, ultramodern töltőüzemmel, és alumínium italdobozgyárral rendelkezik, ami páratlan stratégiai pozíciót jelent globális szinten is.

Sikereinket a fogyasztók és megrendelők pozitív visszajelzései mellet számos szakmai kitüntetés is példázza. 2018-ban a nemzetközileg elismert CanTech International magazin ’Innováció 2018’ díját vehettük át, legújabb büszkeségünk pedig a Gyártás Trend magazin által meghirdetett ’Év Gyára’ versenyen elnyert ’Év Gyára’ díj a ’Legjobb gyártástámogató folyamatok’ kategóriában.

Elkövetkezendő éveinket is a folyamatos fejlődés és növekedés jellemzi majd, hogy a megrendelők és a fogyasztók számára magasan a legkiválóbb minőségű terméket biztosíthassuk, ezzel nagyban hozzájárulva a HELL ENERGY sikertörténetéhez!

Think green, choose quality cans!